Мормышка.Кубок Черновицкой обл. Касперовцы 14.02.2016г.

Соревнования, которые проводит ВОФРС, ФРСУ и другие областные федерации.

Модератор: Vodan

Ответить
Сообщение
Автор
MSB
Сообщения: 30
Зарегистрирован: 25 мар 2009, 10:32
Откуда: Черновцы

Мормышка.Кубок Черновицкой обл. Касперовцы 14.02.2016г.

#1 Сообщение MSB » 10 фев 2016, 12:06

ЗАТВЕРДЖУЮ

Президент ЧОФРС

______________ Овелько А.Ф.


ПОЛОЖЕННЯ
ПРО ВІДКРИТИЙ КУБОК ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
З ВИЛОВУ РИБИ МОРМИШКОЮ З КРИГИ

1. Мета та завдання:
– популяризація традиційних видів спортивної рибалки;
– залучення широких верств населення до змістовного та активного відпочинку;
– виявлення кращих команд та спортсменів з вилову риби на мормишку.

2. Керівництво проведення Кубку.
Загальне керівництво здійснює Чернівецька обласна Федерація риболовного спорту. Безпосереднє керівництво та проведення відкритого Кубку покладається на головну суддівську бригаду, затверджену Чернівецькою обласною Федерацією риболовного спорту.
3. Термін та місце проведення
Відкритий обласний Кубок з вилову риби мормишкою з криги проводиться 14 лютого 2016 року з 7 до 17год. у с. Касперівці на комплекси «Росинка». Змагання будуть проведені лише при товщині льоду 10см і більше.

4. Учасники змагань
До участі у Кубку допускаються команди та учасники всіх вікових груп, які подали попередні заявки та одержали погодження оргкомітету. Склад команди – 2 чоловіка.

5. Умови проведення Кубку
Відкритий Кубок Чернівецької області проводиться згідно «Правил проведення змагань з риболовного спорту з вилову риби мормишкою з криги», є особисто-командним, внесок з кожного учасника змагань 100,0 грн. для чл.ФРСУ, для інш.- 120,0грн., діти до 16 років безкоштовно.

7.00-7.30 - реєстрація учасників,команд;
7.30-8.15 - інструктаж, жеребкування, відкриття змагань;
8.15-8.30 - перехід до зони лову;
8.30 - старт І туру;
11.00 - завершення першого туру;
11.00-12.15 підведення підсумків першого туру - обід;
12.15-12.30 перехід до зони лову;
12.30 - старт ІІ туру;
15.00 - завершення ІІ туру, фініш змагань;
15.00-16.30 зважування риби, підведення підсумків;
16.30 -17.00 - нагородження переможців, закриття змагань.

6. Нагородження
Переможці та призери нагороджуються цінними призами, грамотами та медалями.

7. Фінансові витрати

Витрати, пов’язані з придбанням цінних призів та медалей за рахунок спонсорів. Витрати, пов’язані з нагородженням, підготовкою місць змагань, харчуванням суддів та учасників Кубку, за рахунок внесків учасників.

8. Безпека під час проведення змагань
Відкритий Кубок проводиться у відповідності до Постанови Кабінету міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 “Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних заходів та культурно-видовищних заходів”.

9. Заявки
Попередні заявки подаються до 13 лютого 2016 року на електронну адресу: wyuko@rambler.ru з обов’язковим дублюванням на сайті:
http://www.fishingsport.cv.ua/forum/ Оригінали заявок на участь у Кубку, завірені лікарем, подаються при прибутті на місце змагань головному секретарю суддівської колегії за годину до початку Кубку.

Дане положення є офіційним запрошенням на Кубок.

Особливі умови:
1. Виловлена риба зберігається учасниками у виданих номерних кульках, у секторі вилучається суддями для зважування і зберігається до кінця змагань.
2. Зважування проводиться суддями. До заліку приймається вся виловлена риба.
3. Тривалість змагань – 2,5години, в два тури.
4. Визначення особистих результатів здійснюється за найменшою сумою місць, зайнятих спортсменом на змаганні.
5. Командна першість визначається за найменшою сумою зайнятих місць у секторах членами команд.
6. Нагородження переможців відбудеться на місці проведення змагань, вручення нагород, призів та грамот проводитимуть організатори та спонсори.

Тел.для довідок 0503741837 керівник напрямку Карпюк Р.І.
Лучше здесь и сейчас, чем везде и всегда!

Ответить